колеги някой знае ли предпазител със символ звездичка за какво е , аз предполагам .че е за вентилатора за парното, щото то неработи.Как сложа нов предпазител и дам на контакт окъсява и гърми предпазтеля.някой да има идея къде може да укъсява колата е 164super 2.0ts
Известие
Collapse
No announcement yet.
предпазител
Collapse
X
-
Махни кората която е м/у двугателя и предното стъкло и там ще видиш корпуса на вентилатора.От него излизат два демели кабела/червен и черен/ със сива букса.Откачи я и слоби бушонче.Ако не изгори значи проблема ти е във моторчето.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМахни кората която е м/у двугателя и предното стъкло и там ще видиш корпуса на вентилатора.От него излизат два демели кабела/червен и черен/ със сива букса.Откачи я и слоби бушонче.Ако не изгори значи проблема ти е във моторчето.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщениеКато махна предпазителя на единия му край на леглото му има масаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
откачих таблото с предпазителите от закъсяващият край на предпазителя излизат две тънки розави жици,не са дебели кабелите, предпазителя е за ( на талянски) RELE CONDIZIONATORE , REOSTATO LUCI. Да проследя до къде отиват розавите жички си е живо приключение.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Comment
-
Ми приключение си е , ама щетите могат да бъдат фрапиращи (фатални) в един момент .
Съответните две розови жици - замери по коя от тях окъсява и я проследи , предполагам стига до управлението на климатроника .
Друга идея : Свали релето на климатроника и виж дали пак ще имаш късо на бушона .
Ако имаш схемата на климатроника ще ти е още по-лесно .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Reostato luci ми звучи като реостат за осветлението или реостат за фаровете. Виж да не е коректора за фаровете или пък реостата за осветеността на таблото.
Comment
-
реостата за осветление на таблото е свален щото се развали ,но пък вентилатора на парното защо неработи
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
и коректора на фаровете не е
---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
[Друга идея : Свали релето на климатроника и виж дали пак ще имаш късо на бушона .
Ако имаш схемата на климатроника ще ти е още по-лесно .[/QUOTE]
кое е това релеEX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Comment
-
-
няма номер от дясна на лаво трети, и от долу на горе пак трети (символа над него е снежинка).Като свалих таблотона птрдпазителите отзад е цялото на клемореди някакси оцелих точния клеморед със зумера на мултицета открих лявото краче на предпазителя на коя клема отива и съответно в другата част на клемата кои са кабелите ,те са два розави мисля без черноEX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Comment
-
Така , след като порагледах схемата стигам до следните изводи (за себе си )
1. На розовия/те кабел ли имаш маса ?
Ако на тях имаш маса следва ,че проблема е в релетата - според схемата са 2 броя (къде са не знам) защото и двата розови кабела идват от бушона и отиват на намотките на релетата . Затова дай да намерим къде са релетата и да го проверим .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Едното е реле за климатика, другото е за вентилатор парно. Това за климатика е вътре в купето. Другото не знам. Но ме притеснява този реостат, дето го пише на бушона.
Comment
-
под таблото с уредите(като се свали) има релета като се прибера от работа ги вада едно по едно дано се окаже някое от тях
на реостата за осветрление на таблото единия кабел е розав и с масаEX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Comment
Comment